Tyre&Auto Southbourne Group Review - Het controleren van de toestand van uw auto-accu

Band & Auto Southbourne groep en haar centers bieden verschillende gratis diensten aan hun klanten zoals het controleren van de toestand van een accu van de auto samen met de batterij opladen systeem, en wat goed is dat het zal alleen nemen ze een minimum van vijf minuten om het genoemde proces te voltooien.

Band & Auto vindt dat een van de redenen waarom er een heleboel verdeling oproepen in een paar landen is te wijten aan defecte batterijen sinds de enige energiebron gebruikt voor het verkrijgen van een auto gestart is een auto-accu. Zorg ervoor dat het handhaven van een goede en gezonde batterij om te voorkomen dat een langs de weg 'verdeling' statistiek wordt aangezien bronnen in de industrie gezegd dat 1 van de 10 voertuig batterijen inderdaad kunnen mislukken.

Is de motor niet starten? Koplampen niet draaien op? Vervolgens moet u bepalen of u een nieuwe batterij of Dynamo nodig. Band & Auto Southbourne groep begrijpt dat elke persoon een goede gids moet bij het controleren van de toestand van een accu, zodat ze voorbereid de volgende, maar merk op dat dit wordt gedaan met behulp van een voltmeter.

Uw eerste taak is het uitschakelen van de ontsteking en verwijder je de positieve terminal batterijklepje. Controleer en reinig de terminals van de batterij na. Het derde wat dat je hoeft te doen is het aansluiten van uw voltmeter positieve lood dat meestal rood met de positieve aansluitklem op uw batterij is, en daarna maken de negatieve voltmeter leiding aan de negatieve batterij terminal.

De vierde stap impliceert de voltmeter te controleren. De spanning moet tussen 12.4 naar 12,7 volt om te vertellen dat de batterij is in goede conditie, echter, moet u uw batterij opladen als de lezing is lager dan 12,4 volt.

Band & Auto Southbourne groep beoordelingen doet vermoeden "trickle charge" (beschouwd als traag heffing) de batterij wanneer de lezing lager dan 12.2 volt en daarna is, moet u opnieuw controleren. U hebt een buitensporige spanning wanneer de lezing meer dan 12.9 volt is, en om de oppervlakte last van overmatige spanning te verwijderen, moet u de Verstralers inschakelen. De alternator kon worden wanneer deze wordt overladen de batterij wanneer over spanning optreedt.

In het geval dat u een nieuwe accu nodig, verzorgen band & Auto Southbourne groep die omdat ze voorraad batterijen die zou kunnen in een breed assortiment aan auto's en lichte bedrijfsvoertuigen passen. U kunt ook Bel of email van hun team vandaag om een onderzoek of een boeking te maken.